Pénteken szállingózhat a hó

<b>DH</b> - Borús idővel kezdődik az új esztendő, pénteken helyenként hószállingózás, gyenge havazás is előfordul, a Dunántúlon heves széllökések is kialakulhatnak.

duol.hu

Az ország nagy részén erősen felhős lesz az ég, főként északon szakadozhat fel átmenetileg a felhőzet. Helyenként várható hószállingózás, gyenge havazás. Sokfelé párás lesz a levegő, éjszaka néhol köd is képződhet. Többnyire mérsékelt lesz a légmozgás, de a Dunántúl északi felén időnként megélénkül az északnyugati szél, néhol erős széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4, -9 fok között alakul, de a kevésbé felhős helyeken hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 0, -5 fok között várható - írja a met.hu.

Helyenként -a szélvédett helyeken- előfordulhat zúzmarás köd. Elsősorban a déli és keleti megyékben a csütörtök esti órákban helyenként még előfordulhat hószállingózás, gyenge (vagy rövid ideig tartó) havazás (lepel-1 cm)...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!