Bulvár-celeb

2021.04.21. 10:00

Szexvideóval zsarolták Szegedi Fecsót – Vivinek is elküldték a felvételt

Fecsót a két ismeretlen lány be is drogozta.

Forrás: Szegedi Fecsó Insta / Origo

Szegedi Fecsó arról mesélt a Life TV-n futó Brékingben, hogy egy szórakozóhelyen két lány bedrogozta, és felvételt készítettek a hármasban töltött éjszakáról. Később zsarolták is a videóval, amit a feleségének is elküldtek.

Fecsó azt állítja, már kicsit illuminált állapotban volt, amikor odalépett hozzá a két lány, és felajánlották, hogy töltsék hármasban az éjszakát. Mint mesélte, később zsarolták is a felvétellel, sőt, a feleségének, Vivinek is elküldték. Ebből jó nagy veszekedés lett, de szerinte nem emiatt váltak el.

„El akarták küldeni valamelyik újságnak először, el akarták adni, meg akartak zsarolni. A végén pedig elküldték Vivinek. (...)

Akkor már azért nem volt túl jó a kapcsolatunk. (...) Akkor már nem éreztem ezt a dolgot annyira, akkor bejött ez a videó, ez még tüzet rakott rá, akkor szétmentünk, de utána összejöttünk megint, tehát kimozogtuk ezt. De mondtam, hogy kicsikém, figyelj, ne haragudj, ez ok-okozat, ez megtörtént. Begináztak szerintem, biztos vagyok benne” – magyarázta az Origo cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!