Belföld

2014.07.20. 19:15

Fegyveres ámokfutót tett ártalmatlanná a TEK

A Terrorelhárítási Központ (TEK) mesterlövésze tett ártalmatlanná egy férfit, aki előzőleg egy puskával lelőtte a nagyanyját Lajosmizsén - közölte a hirado.hu vasárnap.

A portál beszámolója szerint a dühöngő férfi a család négy kutyájával is végzett, majd egy kukoricásba menekült az autóján. A TEK munkatársai körbevették őt a kukoricásban, a túsztárgyaló pedig órákon át győzködte, hogy adja meg magát, ennek hatására a férfi a nála lévő három puska közül kettőt kidobott az autóból.

Bűnügyi helyszínelők a Lajosmizse közelében lévő nyílt, erdős területen 2014. július 20-án, ahol fegyveres ámokfutót tett ártalmatlanná a Terrorelhárítási Központ (TEK) egyik mesterlövésze. A vállon lőtt, 28 éves férfi engedéllyel tartott vadászfegyverével végzett a vele egy háztartásban élő nagymamájával, és lelőtte a ház körüli állatokat is. MTI Fotó: Donka Ferenc

A hirado.hu beszámolója szerint végül a TEK mesterlövésze tette ártalmatlanná a férfit, akit a vállán ért a lövés, ezért kórházba vitték, állapota kielégítő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!