Belföld

2013.12.23. 07:30

Ketten meghaltak egy balesetben az 1-es úton, Abdánál

Halálos baleset történt hétfő reggel az 1-es úton, Abda és Öttevény között. Három gépjármű ütközött össze, ketten életüket veszítették – tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelemi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

Albert-Dobos Viktória közölte: a győri hivatásos tűzoltók két embert feszítővassal szabadítottak ki egy-egy járműből. A balesetben ketten megsérültek, ketten pedig életüket vesztették.

Halálos baleset helyszíne az 1-es úton Abda és Öttevény között, ahol három gépjármű ütközött össze MTI Fotó: Krizsán Csaba

Kocsis Tünde, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta: egy pótkocsis traktorba hajtott bele egy személyautó, amely ezután megpördült, és áttért a baloldali sávba. Ott összeütközött a szemből érkező pénzszállító autóval, amely az árokba borult. A pénzszállító utasa és a személyautó sofőrje halt meg a balesetben.

A műszaki mentés tart, az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat az autópályára terelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!