Belföld

2013.04.22. 12:19

Határsértőket és egy körözött férfit fogtak el Bács megyében

Két csoportban 24 koszovói határsértőt, valamint egy körözött bosnyák férfit fogtak el a szerb-magyar határ Bács-Kiskun megyei szakaszán - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

MTI

Mihályné Bornemisza Eleonóra közleménye szerint vasárnap a kelebiai határrendészek kilenc koszovói állampolgárt tartóztattak fel az egyik mellékúton. A külföldiek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét igazolni nem tudták, ezért előállították őket.    

Gara belterületén a stabil hőkamera segítségével 13 felnőtt, egy gyermek- és egy fiatalkorú koszovói állampolgárt állítottak elő.    Mindannyian menekültstátus iránti kérelmet nyújtottak be.   

Kelebiánál őrizetbe vettek egy 47 éves bosnyák férfit, aki egy nemzetközi gyorsvonat utasaként jelentkezett belépésre. Ellenőrzésekor kiderült, hogy a fővárosi IX. kerületi rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki ellene.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!