Belföld

2013.03.12. 13:39

Falomlás Hatvanban

Hatvanban egy régi telek tégla kerítése dőlt ki az útra, és ott parkoló autókra.

H. Szabó Sándor/ORFK

Csodával határos módon nem történt személyi sérülés, "csak" anyagi kár keletkezett Heves megyében Hatvanban március 12-én nem sokkal 12 óra után, a Tanács utca 2. szám alá riasztották a rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársait.

 



Eddig tisztázatlan körülmények között egy régi telek 23 méter hosszú és több mint 2 méter magas tégla kerítése vasajtajával dőlt ki és nagy robajjal zuhant az úttestre, maga alá temetve egy személygépkocsi. A rendőrség lezárta a területet, hogy az esetleg újabb omlás, felmérés, helyszínelés és a romok eltakarítása-melyet a tűzoltók végeztek el-másokat ne veszélyeztessen.

A helyi piacra vezető forgalmas útszakaszon, csodával határos módon személyi sérülés nem történt, csak anyagi károk keletkeztek. Az eset kivizsgálását a rendőrség az tűzoltóság szakértő bevonásával folytatja. A baleset tisztázása ügyében a rendőrség szakértő bevonásával folytatja a vizsgálatot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!