Torna Eb

2024.04.30. 21:33

Pódiumedzés a nőknél

A női csapat kedd este befejezte a pódiumedzést. A tornászok Riminiben zajló Európa-bajnokságának új szakasza vette kezdetét. A nők vették birtokukba a csarnokot. A csapatban Székely Zója, Mayer Gréta, Makai Lilla, Szilágyi Nikolett és Péter Sára kapott helyet.

Duol.hu

A csapatvezetőtől megtudtuk, amit egy pódiumedzésen meg lehet csinálni, azt végrehajtották a lányok.

„Rendben lezajlott a mai nap. Talajon kezdtünk, aztán az ugrást követte a felemáskorlát és a gerenda. Úgy gondolom, mindenki igyekezett, hogy a lehető legjobban megcsinálja a gyakorlatait. Holnap lesz még egy edzés a lányoknak, és jöhet az Eb-rajt” – összegzett Altorjai Sándor, a MATSZ főtitkára, aki Riminiben a magyar csapat vezetője.

A folytatásban a fiatalok következnek. A Fehér Lili, Szij Emese, Hürkecz Míra, Vatai Blanka, Jankovics Kamilla alkotta csapatnak holnap lesz a pódiumedzése.

A magyar felnőtt csapat május 2-án a 4. csoportban talajon kezd, többek között az olaszokkal, a hollandokkal, az ukránokkal, az angolokkal szerepelnek egy fordulóban.

Fotó: MATSZ/Freschli József

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában