Fejlesztés

2024.05.21. 19:00

Új futópályát adtak át Adonyban

Dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke arról számolt be hivatalos közösségi oldalán, hogy Adonyban elkészült a futópálya a Zichy-kastély parkjában. A fejlesztés TOP-os forrásból valósult meg.

Duol.hu

Forrás: Dr. Molnár Krisztián Facebook oldala

Mint írja:

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz 100 millió Forintos támogatásának köszönhetően valósult meg az Adonyi Lakosok egészségét szolgáló futópálya a Zichy-kastély parkjában, melyet ma délelőtt adtunk át Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő úrral, Ronyecz Péter polgármester úrral, Dr. Molnár Szilárddal a Dunaújvárosi Járási Hivatal vezetőjével és az Adonyiakkal közösen! A beruházás keretében egy 520 méteres futópályát hoztak létre - figyelve a Zichy-kastély parkjában található ősfák és növénykülönlegességek védelmére -, kiépítették a pálya nyomvonalán a közvilágításhoz szükséges kandelábereket és a hozzá tartozó elektromos hálózatot, térköves pihenőket, valamint ülőpadokat, ivókutat és szemétgyűjtőket helyeztek ki. Bízunk benne, hogy a fejlesztés az Adonyi Lakosok kikapcsolódását, egészségét és színvonalas szabadidő eltöltését biztosítja majd,  hiszen fontos célunk, hogy településeinken az ott élők javát szolgáló fejlesztéseket valósítsunk meg!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában