Vármegyei foci

2024.04.21. 08:00

Élcsapatok rangadója következik Nagyvenyimen

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ebben a körben már minden összecsapás 17 órakor kezdődik. Kivétel a Tóvill-Kápolnásnyék – Martonvásár mérkőzés, amelynek a kezdési időpontja 14 óra.

Gróf András

A 11 Mezőfalva a 8. Maroshegy otthonában játszik az első osztályban

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonnegyedik fordulójában vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese Maroshegy vendégeként lép pályára. A székesfehérvári összecsapáson a tabellán elfoglalt helyezések alapján a hazaiak az esélyesebbek. A játéknap további mérkőzései: Bodajk – Mór, Csór Truck-Trailer – Enying, Ercsi Kinizsi – Lajoskomárom. Ezúttal a MÁV Előre Főnix együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának huszadik fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. 

Az Adony, mint a bajnoki cím várományosa a Beloiannisz csapatát fogadja. Boldoczki Sándor együttese újabb fontos pontokat gyűjthet be az aranyéremért folytatott csatában. Izgalmas találkozónak ígérkezik a Nagyvenyim – Baracs párharc, hiszen a felek jól ismerik egymást. A hazaiak egy számukra kedvező eredménnyel segíthetnének az adonyiaknak is.

A Nagykarácsonynak hazai környezetben nem okozhat gondot a Sárszentmihály-Masterplast gárdájának legyőzése. A Besnyő ezúttal Előszálláson játszik alsóházi rangadót. A további program: Aba-Sárvíz – Seregélyes, Káloz – Sárosd II. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Polgárdi gárdája a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának huszadik fordulójában vasárnap a Rácalmás Dégen játszik, a Kulcs pedig a Tác-Csőszt fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában