Jégkorong

2022.04.10. 22:08

Revák Zoltán az Acélbikák új sportigazgatója

Revák Zoltán személyét nem kell különösebben bemutatni a dunaújvárosi jégkorong közegnek. Itt élt, itt nevelkedett, az Acélbikáknál ismerkedett meg a jégkoronggal és profi játékos pályafutásának egy nagy részét is egyesületünknél töltötte. Tagja volt a 2001-2002-es Magyar Bajnok csapatnak is - írja közösségi oldalán a klub.

Acélbikák FB

Fotó: acélbikák

Edzői karrierje szintén városunkból indult, majd megjárta Debrecent és Budapestet is. Neve egybeforrt azzal az edzői gárdával, melyben olyan társai voltak, mint Ladányi Balázs és Szuper Levente. Másod edzőként  igen nagy szerepe volt a Vasas HC, valamint “utódja”, a Győri ETO HC kiváló teljesítményében.
Ezek az érdemek, az elhivatottság, az együtt töltött múlt és Zoltán páratlan személyisége győzte meg az Acélbikák vezetőségét, hogy új kézbe adja a szakmai vonal irányítását. 

Revák Zoltánnak nem kisebb feladata lesz a Dunaújvárosi Acélbikáknál, mint összefogni azokat a bizonyos “szálakat” és megreformálni, új, helyes útra terelni azt az eszmét, amely segítségével képesek leszünk újra a megfelelő, elismert szintre emelni a dunaújvárosi jégkorongot - írja a csapat a Facebook oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában