Dunaújváros

2024.04.18. 15:00

Rockmaraton: teljes a fellépők listája

Duol.hu

Forrás: Rockmaraton Facebook

Újabb húzóneveket jelentett be a Rockmaraton szervezőcsapata csütörtökön délelőtt a fesztivál közösségi oldalán. Ennek értelmében a Szalki-szigeti monstre rockzenei programon fellép még a Cavalera Conspiracy, a Hypocrisy és a Moonsorrow is.

A műfaj szerelmesei nem lehetnek elégedetlenek, hiszen olyan bandákat hoz el a fesztivál Dunaújvárosba, mint a Judas Priest, az Amorphis, az Accept, az Alestorm vagy a Dog Eat Dog. A magyar bandák közül pedig szintén jönnek a huzónevek. Színpadra lép majd az Akela, a Moby Dick, a Pokolgép, a Totális Metál, az Ossian, a Lord, a Junkies, az Omen, a Leander Kills és a Dalriada is.
A fesztivál közösségi oldala mellett már a Rockmaraton hivatalos honlapján is elérhető az összes fontos információ a belépőkről, a kempingezési lehetőségekről, a házirendről és nem utolsó sorban elérhető a fellépő zenekarok napi lebontása is, színpad és időbeosztás szerint.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában