Rácalmás

2024.03.29. 09:00

Utat és csapadékvíz-elvezetőt építenek két utcában is

Körmendi Erzsébet

Fotó: Facebook

Útépítés és csapadékvíz-elvezetés kivitelezési munkái kezdődnek meg 2024. április 2-án - jövő héten kedden - Rácalmáson a Barinai és a Harmat utcában, tájékoztatta a településen élőket a kisváros önkormányzata a közösségi oldalán. A beruházás várható befejezési határideje: 2024. június 20.

A kivitelezés ideje alatt ideiglenes forgalmi-rend változásra lehet számítani. A munkavégzés munkanapokon 7:00 - 16:30 óra között zajlik. Ezen időszak alatt a kapubejárók használata részlegesen akadályoztatva lesz. 

A kivitelező munkakezdés előtt és után az ingatlanok megközelítését biztosítja, viszont

a napközbeni gépkocsibeállás csak korlátozottan lesz biztosítva. 

Arra kérik az érintett utcákban lakókat, az arra közlekedőket, hogy figyeljék a kivitelező által kihelyezett közúti jelzőtáblákat, valamint az önkormányzat hirdető felületeit.

A munkákkal kapcsolatosan bővebb információért a Rácalmási Polgármesteri Hivatal Településfejlesztési Irodáját kereshetik fel személyesen ügyfélfogadási időben vagy telefonon. A kivitelezés során adódó kellemetlenségek miatt türelmet és megértést kérnek!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában