Rácalmás

2024.03.27. 19:00

Húsvéti programajánló

Hamarosan itt a húsvét. A Rácalmási Művelődési Ház már feldíszítve várja a látogatókat. Készülnek már az ünnepi programra, amelyet március 30-án szombaton a Jankovich-kúriában rendeznek meg.

Török Tímea

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

Itt a tavasz, és vele együtt érkezik a húsvét. Ez egy olyan esemény, ahol a vidámság és az öröm mindenkit magával ragad!  Rácalmáson több programmal is készülnek. Lesz kézműves játszóház, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt elmerülhetnek a kreativitásban, miközben saját húsvéti díszeket elkészíthetik. A kicsiknek izgalmas tojáskereső kalanddal készülnek a szervezők. Vajon ki lesz a legügyesebb, ki találja meg a legtöbb tojást? A kihívásokkal teli keresgélésben mindannyiunknak megvan a saját kis trükkje. Nagy szerep jut majd  a Rácalmási Társasjáték Klubnak is, várják, hogy csatlakozzanak hozzájuk  egy baráti társasjáték erejéig. Legyen szó stratégiáról, szerencséről vagy csak a jó társaságról, itt mindent megtalálható lesz. Egy kis versengés, sok nevetés és rengeteg emlékezetes pillanat vár arra aki csatlakozik. 

Húsvéti koncert ad majd a Rácalmási Glória Kamarakórus. A koncertlátogató olyan csodálatos műsort hallhat majd, amely felidézi a húsvét misztériumát. Fellép majd a Rácalmási Barina Táncegyüttes, a gyermek és felnőtt csoport egyaránt bemutatkozik, majd csatlakozhatnak az érdeklődők a közös táncra.

A rendezvény ingyenes és mindenkit várnak szeretettel a szervezők. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában