Szívhez szóló finomság édesítette meg a napot

2022.02.14. 08:00

Romantikus sétára hívtak az intézmények Rácalmásra Valentin-nap ünnepe alkalmából

Rácalmás Február 12-én, szombaton 14 és 17 óra között romantikus sétára hívtak a település közművelődési szakemberei.

Török Tímea

A szerelmesek szó szerint összefűzték az életüket Rácalmáson

Fotó: Laczkó Izabella

A gyönyörű környezetben kellemes andalgás közben meglepetés-feladatokkal várták a szerelmespárokat három helyszínen: a Rác­almási Rendezvényközpont és Sportcsarnokban, a művelődési ház és könyvtárban, valamint a Jankovich-kúria rendezvény- és turisztikai központban. 

A romantikus program állomásainak sorrendjét nem határozták meg a szervezők. Azonban azok a párok, akik a három helyszín közül legalább kettőt meglátogattak, a Valentin-napi feladatokat teljesítették és begyűjtötték az igazoló pecséteket a speciális menetlevelükbe, a program végén szívhez szóló finomsággal édesíthették meg a nevezetes napot egy helyi cukrászdában. Lehetőség volt fotókeretnél szelfit készíteni, a kúriában felállított lakatfalra az összetartozás jeleként lakatot elhelyezni, vagy akik megerősítésre vágytak, egy jós véleményét is kikérhették. Az édességre a párokat a próbatételek sikeres teljesítése után megvendégelték a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában