27 pályamű

2019.05.22. 15:00

Kisfilmek fesztiválja az egyetem hallgatóinak

A Dunaújvárosi Egyetem Pedagógiai és Kommunikációs Szakmai Kollégiuma kisfilmfesztivált hirdetett a tegnapi napra.

Balla Tibor

Fotó: Kállai Félix

Az eseményt megtisztelte dr. András István rektor és dr. Rajcsányi Molnár Mónika oktatási és általános rektorhelyettes is.

A kisfilmfesztivált immár nyolcadik alkalommal rendezték meg az egyetemi tévéstúdióban. A hallgatók bármilyen témában, magyar vagy angol nyelven küldhették be saját alkotásaikat maximum húsz perc hosszúságban, Full HD felbontásban, MP4-es formátumban. Az elkészült kisfilmeket széles vásznon tekintették meg – mintha egy moziban ülnének –, együtt izgulva a szakmai zsűrivel. Merthogy komoly fesztiválhoz komoly zsűri is dukál! A felhívásra 27 hallgatói jogviszonnyal rendelkező alkotó küldte be pályamunkáját, amit aztán a dr. Csiszér Annamária, a Kommunikáció- és Médiatudományi Tanszék tanszékvezetője, Kovács Szilvia, a Közgazdaságtudományi Tanszék főiskolai adjunktusa, Gyöngyösi Péter, a kisfilmfesztivál egyik alapítója, televíziós szakember, Végh Zoltán filmes, televíziós szakember, az egyetemi tévéstúdió vezetője összetételű zsűri értékelt és rangsorolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!