Dózsa-városrész

2022.06.19. 09:02

Városrészi nap: programok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

Városrészi napot tartottak tegnap a Dózsa városrészben az önkormányzat és a Resti étterem szervezésében a Dunaferr iskola, a Vasmű út és az ÖMV benzinkút közötti területen.

Agárdy Csaba

Fotó: LI

A program szombaton délelőtt tíz órakor kezdődött és gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt akadt szórakozási lehetőség. A műsor Dóczi Zsuzsa és csapata, a Mygymstick interaktív bemutatójával kezdődött. A zenés mozgásba egészen kis gyerekek és idősebbek is bekapcsolódtak. Volt ugrálóvár, gumiköteles trambulin, óriás csúszda is. 

A Resti jóvoltából sem italból, sem ételből nem volt hiány. A gyerekek körében a rendőrautó volt a legnépszerűbb, villogtak, hangjelzéseket adtak. Bár a környéken lakók szombaton kora délután nem biztos, hogy ennek nagyon örültek. Egész nap egymást követték a zenés produkciók. Többek között láthattuk a Vasas Táncegyüttest, Jankó, majd Milán koncertjét, de a prímet a Digitál és a Gypsy Kings Experince formáció vitte. Horváth „Dagi” János és Szűcs Antal Gábor nevével fémjelzett alakulat fergeteges, nemzetközi szinten is kimagasló koncertet produkált. A városrészi nap DJ Matkovics műsorával fejeződött be 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában