Vége a téli szünetnek

2018.03.15. 20:22

Remélik, hogy a hét végén nem marad el összecsapás

Az elmúlt héten elkezdődött a tavaszi szezon a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában. A csapatok remélik, hogy ezen a hét végén egyetlen összecsapás sem marad el.

Gróf András

A múlt héten a Nagyvenyim a Perkátától kapott ki a Megye III. bajnokságban Fotó: HL

A Viszló Trans első osztályban a tizenötödik fordulót rendezik. Ebben a körben a körzetünkhöz tartozó együttesek vasárnap idegenben lépnek pályára. A Mezőfalva együttesének a Mór elleni hazai idénynyitója elmaradt, így alaposan rápihenhettek a Martonvásár elleni vendégjátékra. A házigazdák remekül kezdték a tavaszt, hiszen idegenben rangadót nyertek a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő csapata ellen. Igaz, egy emberüket „elvesztették”, hiszen Radics Ádámot a kilencvenharmadik percben kiállította a játékvezető, így ő biztosan nem szerepelhet ezen a találkozón. A Baracs együttese az előző fordulóban a dunaújvárosi műfüvön kapott ki a Lajoskomáromtól. Nem valószínű, hogy most fognak javítani a helyzetükön, hiszen ezúttal a listavezető Ikarus-Maroshegy otthonába utaznak. A forduló további párosítása a következő: Ercsi Kinizsi–Sárosd, Tordas–Enying, Lajoskomárom–Sárbogárd, Mór–Polgárdi, Bicske–Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő.

A múlt héten a Nagyvenyim a Perkátától kapott ki a Megye III. bajnokságban
Fotó: HL

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában hivatalosan a tizenkilencedik fordulót játsszák a csapatok. A nagykarácsonyiak a hazai vereséget követően szombaton Kápolnásnyéken javíthatnak. Az adonyaik saját pályájukon döntetlennel rajtoltak, de vasárnap sokkal nehezebb dolguk lesz, hiszen a listavezető Kisláng-Telmex otthonába utaznak. A sereghajtó rácalmásiak 9–0-s hazai fiaskóval kezdték az esztendőt. A hét utolsó napján az egy hellyel előttük álló Lepsény pályáján kezdhetnék meg a felzárkózást. A forduló további párosítása a következő: Flavus Velence–Besnyő-Iváncsa II, Szabadegyháza–MPF Ráckeresztúr, Seregélyes–Káloz, Vajta–Sárbogárd II, Pusztaszabolcs–Aba-Sárvíz.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a tizenharmadik fordulót rendezik ezen a hét végén. A forduló szombati mérkőzései: Kis­apostag–Sárszentágota, Dég–Nagylók.

A másnapi párosítás a következő: Perkáta–Lajoskomárom II, Cece–Nagyve­nyim, Előszállás–Mezőszilas, Alap–Kulcs.

A mérkőzések kezdési időpontja 15 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!