Célkeresztben már a Catania

2018.02.23. 09:36

Extra teljesítmény kell női pólósainktól szombaton délután az Euroligában

Küzdelmes játékkal győzték le a Szentes csapatát a DUE Maarks Graphics játékosai szerdán este. Szombaton a világelit egyik legjobbjával meccselnek. Szurkolótoborzó!

dh

A világelit egyik legjobbjával meccselnek szombaton: számos jó passzt kell villantaniuk a lányoknak Fotó: Zsedrovits Enikő

– A Szentes ellen hamar eldőlt, hogy három perc után már nem tudjuk azt játékot játszani, amelyet előzetesen elterveztünk. Ez nagyban kihatott a találkozó egészére. Csütörtökön szinte egész nap videóztunk, hogy kielemezzük a Catania játékát. Több taktikai elemmel is készülünk. Úgy vélem, fizikálisan mindenképpen dominálhatunk majd a mérkőzésen, ám ehhez az is kell hogy kulcsjátékosaink a maximumot nyújtsák majd – mondta el lapunknak Mihók Attila, a dunaújvárosi pólócsapat vezetőedzője.

A világelit egyik legjobbjával meccselnek szombaton: számos jó passzt kell villantaniuk a lányoknak
Fotó: Zsedrovits Enikő

– A Szentes elleni mérkőzést el kell engedni. Nem játszottunk jól, de azért voltak biztató momentumok a játékunkban. Természetesen az olasz sztárcsapat ellen kiemelkedő teljesítmény kell majd nyújtanunk szombaton este – fogalmazott a DH-nak Kiss Alexandra, az újvárosiak hálóőre, aki remekül védett a csongrádiak ellen. Brávik Fruzsina, a korábbi dunaújvárosi közönségkedvenc, aki most a Szentes csapatát erősíti, így értékelte a szerdai találkozót: – Örültem, hogy vége. Egyrészt jó meccset játszottunk, másrészt jó volt élesben is megtapasztalni, hogy milyen fizikális erő, sebesség van a dunaújvárosiaknál. Sok sikert kívánok számukra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!