Vélemény

2017.04.19. 17:50

Csupa vétlen ember - Csupa közútibaleset

A körülmények, mondhatni, klasszikusak voltak, de legalábbis tipikusak.

Pekarek János

Hirtelen és drasztikusan megváltozott időjárás, nyugtalan, ideges emberek, rossz közlekedési feltételek. Egy stoptábla előtt fékező autó - s egy másik, amelyik későn reagált a fékezésre, ezért beleszaladt az előtte álló hátsó lökhárítójába. Baj nem történt. Viszont a hátsó kocsi sofőrje, úgy tűnt, észre sem vette az esetet: az előtte megálló kocsi kiszálló vezetőjét megpróbálta elkerülni és továbbhajtani. Amiből persze üvöltözés lett: „Mi a f...nak ülsz autóba, ha még gyalog sem tudsz járni?!”

Az üvöltözés oka: a vétlen autó hátsó ülésein két kisgyerek ült. Tettlegesség nem történt. Csak a hátsó rendszámtábla hajlott el. A megtorpedózott autó továbbhajtott, ideges sofőrjével. Alig pár száz méter után viszont ez a sofőr, idegességében, továbbment egy, a kétsávos út gyalogátkelőhelye előtt megálló busz szomszédságában - majdnem elgázolva egy gyalogost. Baj, hál’ Istennek, itt sem történt.

Csupa vétlen ember. Csupa életveszély...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!