Sportvilág

2009.01.26. 03:27

A francia légió jól halad

<strong>DH</strong> - Az európai felnőtt jégkorong-bajnokságokban szereplő játékosok közül a franciák sikeres időszakon jutottak túl, viszont a Svédországban légióskodó Vas János csapata kétszer is kikapott

nincs nev

Ladányi Balázs, Szélig Viktor és Vas Márton klubja az utolsó két fordulóban győztesen jöhetett le a jégről. A Dijont 6-5-re verték hazai pályán, majd idegenben az Angers-t győzték le 5-4-re. Ezen a meccsen Szélig két gólt lőtt (egyet Vas átadásából), Ladányi pedig egyet.

A Briancon 39 ponttal vezeti a tabellát - egy meccsel kevesebbet játszott - az egyaránt 37 pontos Rouen és Grenoble előtt. A negyedik Angers-nek 31 pontja van.

A svéd Elitserienben szereplő Vas János csapata, a Bryns két vereséget szenvedett a múlt héten. A Timrítől 4-1-re, míg a Djurgardenstől 2-1-re kapott ki. A bajnokságot a 44. forduló után a Linköping vezeti 76 ponttal, a Bryns 63 ponttal a hetedik, a negyediktől három pontra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!