Sportvilág

2007.07.23. 02:28

Ötödik lett a Pentele Police Team

Dunaújváros (kj) - Szombaton a Szeged mellett található atkai holtágon rendeztek horgászversenyt, melyen a dunaújvárosi Pentele Police Team sporthorgász csapata is rajthoz állt.

Szabó Szabolcs

A Tisza gyönyörű mellékvizén rendezett viadalon közel azonos fogások születtek, a dunaújvárosi rendőrcsapat éppen lemaradt a dobogóról. A rendőrök számára kiírt Mosella-HO-KED-LI kupa (Horgászatot Kedvelők Ligája) hetedik fordulóját rendezték meg az atkai holtágon, ahol a szegedi rendőrkapitányság rendezett horgászversenyt. A Penetele Police Team ezúttal a Tomkovics László, Szabó Attila, Körmendi János összeállításban állt rajthoz. Körmendi János törpeharcsából, dévérből és amurból álló, 4650 grammos fogással szektorában harmadik lett. Tomkovics László 4300grammot horgászott össze főleg törpeharcsából, ez az eredmény szektor negyedik helyezést jelentett. Szabó Attila szintén 4300 grammot teljesített, ez az eredmény a saját helyén a hatodik helyre volt elegendő. Összesítésben a Petnele Team tizenhárom pontot szerzett, és ez az ötödik helyre volt elegendő. A szoros versenyben a negyedik együttesnek tizenkét, a második és harmadik csapatnak tizenegy pontja volt, így a dunaújvárosi fiúk némi szerencsével, és pár gramm hallal könnyen a második helyet is megszerezhették volna. Egyéni eredmények között Körmendi János a verseny második legnagyobb halát fogta egy 950 grammos amurrral.

Ezzel az eredménnyel továbbra is az országos csapatverseny harmadik helyén áll a Police Team.

Ezzel az eredménnyel továbbra is az országos csapatverseny harmadik helyén áll a Police Team.

Ezzel az eredménnyel továbbra is az országos csapatverseny harmadik helyén áll a Police Team.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!