Sportvilág

2006.08.14. 02:28

Hétéves csúcs dőlt meg

Budapest (mti) - Remekül kezdett Kovács Ágnes a hamburgi úszóshow-n: a gála jellegű verseny szombati napján ugyanis, csúcsot döntött.

Mórocz Zsolt

A Kőbánya SC klasszisa délelőtt 31.32 másodperc alatt ért célba a 25 méteres mobilmedencében rendezett viadal kvalifikációs szakaszában, majd - szintén a régi legjén belül teljesítve - 31.35 alatt a kora esti döntőben, a múltnak adva át az 1999 februárjában felállított 31.42-es országos rekordját. Ez különösen annak fényében nagy dolog, hogy a németországi meghívásos viadalra külön nem készült, hiszen ezek a napok már az Eb utáni pihenő részei. Kovács 200 m vegyesen is elindult, s itt a negyedik lett 2:13.15 perccel, ami szintén kiváló produkciónak számít, ennél kevéssel úszott csak jobbat a tavaly decemberi rövidpályás Eb-n, amely e számban a legutóbbi versenye volt a mostani hamburgi megméretés előtt. A szombat-vasárnapi eseményen még két magyar friss Eb-érmes volt jelen: Kerékjártó Tamás és Cseh László. Az eredményeikről nem kaptunk hírt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!