Sportvilág

2006.08.25. 02:28

Albert is távozott

Budapest - Lemondott elnökségi tagságáról Albert Flórián, aki tiszteletbeli elnökként volt a Ferencvárosi Torna Club vezetőségének tagja.

Mórocz Zsolt

Ezzel a tizenkét tagú elnökség hattagúra csökkent, így határozatképtelenné vált. - A legutolsó elnökségi ülésen szóban jeleztem, hogy nem kívánok a megbízott pozíciómban tovább dolgozni. Az ülésen az elnökségi tagok többségének kérésére visszavontam lemondásomat. Az elmúlt napokban azok az elnökségi tagok, akik maradásra bírtak, lemondtak. Ezek után a mostani lemondásomat véglegesnek tekintem - olvasható az Aranylabdás Albert Flórián Ináncsy Miklós elnöknek címzett levelében (www.ftc.hu). A vezetőségből korábban Kökény Beatrix, Sipos Jenő, Kruj Iván, Fodor Szabolcs és Wiesner Tamás távozott, így fel kell oszlatni az elnökséget.Augusztus 11-én aztán a klub vezetése - levélben - lemondásra szólította fel Ináncsyt. A testület tagjai kilátásba helyezték, hogy visszahívják az egyesületi vezetőt, amennyiben nem távozik önként. A klubvezető az elnökség indítványára közleményben reagált: kijelentette, addig mindenképpen marad a klub élén, amíg le nem zárulnak a befektetői tárgyalások.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!