Sport

2017.04.14. 19:13

Győzelem mellett tartalom

Dunaújváros - Az NB III Közép csoportjának 27. fordulójában a Méhkeréket fogadja a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A mérkőzés szombaton 18 órakor kezdődik.

Gróf András

A klub csütörtöki sajtótájékoztatóján először Dobos Barna vezetőedző beszélt a találkozó esélyeiről: - Az elmúlt héten Hódmezővásárhelyen végre egy olyan meccset játszottunk, amelyen végig masszívak voltunk. A támadójátékunk is kreatív volt, de kimaradtak a gólszerzési lehetőségeink, ezért nem tudtuk megszerezni mindhárom bajnoki pontot. A méhkerékiek ellen szeretnénk folytatni az elmúlt két fordulóban mutatott javuló formát. Szerencsére mindenki rendelkezésre áll a keretből. Elsődleges szempont a győzelem megszerzése, de szeretnénk minőségi tartalommal is megtölteni a játékot.

Az újvárosiak rutinos védője, Farkas Viktor is bízik a jó eredményben: - A keret fiatalsága miatt nem tudunk idegenben hasonló teljesítményt nyújtani, mint hazai környezetben. Az első perctől kezdve koncentráltan kell játszanunk. El kell ismerni, hogy mostanában nem közönségszórakoztató a játékunk, de legfontosabb a győzelem kivívása.

Télen igazolt a csapathoz Pölöskei Péter: - Fiatal, egy-két rutinosabb játékossal kiegészített egységes csapatunk van, amelynek nyerni kellett volna az előző fordulóban. Azonban a megszerzett egy pontnak is csak akkor lesz értéke, ha most nyerünk. Be kell bizonyítanunk, hogy helyünk van az élmezőnyben.

A további mérkőzések: Szentlőrinc - Pénzügyőr, Dabas-Gyón - Szigetszentmiklós, Komlói Bányász - Dunaharaszti, Gyulai Termál - FC Dabas, Szekszárd - PMFC, FTC II - Hódmezővásárhely, Budafoki MTE - Békéscsaba II, Mórahalom - Paksi FC II.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!