Sport

2016.04.03. 05:01

A dunaújvárosiak megfiatalított csapata második pontját szerezte a tavaszi szezonban

Az NB II-es labdarúgó-bajnokságban szombaton este a Dunaújvárosi PASE a Szolnokot fogadta.

Gróf András

DUNAÚJVÁROS–SZOLNOKI MÁV 1–1 (1–1)

Dunaújváros300 néző. Vezette: Takács Tamás (Szpisják Zsolt, Medovarszki János)

DUNAÚJVÁROS: Dániel Cs. – Lorentz, Koval, Hajdók, Huszárik – Abért (Tamaskó, 61.), Szellák, Vajda D. – Kercsó (Kozma M., 92.), Tóth T., Keglovics (Polácsek, 84.).Vezetőedző:Dobos Barna

SZOLNOK: Somogyi Cs. – Villám, Kovács O. (Papp Sz., 63.), Vermes, Fritz – Kenderes, Lőrinczy (Balajti, 83.), Nagy I. (Zsdrál, 61.) – Gajdos, Urbin, Rokszin. Vezetőedző: Csábi József

Gólszerző: Koval (11-esből, 1–0) a 23., Gajdos (1–1) a 31. percben

Kiállítva: Fritz a 22. percben

Az összecsapás első ziccere  a tizenegyedik percben  Keglovics előtt adódott, aki  egy ellentámadást követően  az elvetődő Somogyi kapust  találta el. Tíz perccel később  ismét Keglovics tört be a  szolnoki tizenhatosra, ahol  Fritz csak szabálytalanul tudta  megállítani. A játékvezető  kiállította a vendégek játékosát,  és büntetőt ítélt. A tizenegyest  Koval biztosan értékesítette  (1-0). Nem sokáig örülhettek  azonban az újvárosiak,  mert a harmincegyedik percben  Nagy István szögletét  Gajdos a kapuba fejelte (1-1).  A folytatásban mindkét kapu  előtt adódott gólszerzési lehetőség,  de a legnagyobb ziccerek  is kimaradtak.

Dobos Barna: – Közel álltunk  a győzelemhez. A kiállítást  követően több gólhelyzetet  is kialakítottunk, de sajnos  kimaradtak a ziccerek.

Csábi József: – Elég hamar  ember- és gólhátrányba  kerültünk. Ezután sokat dolgoztunk,  hiszen tíz emberrel  is szerettünk volna nyerni.  Sajnos ez sokadszorra sem sikerült,  amiért rendkívül  bosszús vagyok.

A huszonegyedik forduló  további eredményei: BFC  Siófok – Soroksár 0-1, Szigetszentmiklós  – Szeged-  2011 0-3, Gyirmót FC Győr –  Budaörs 3-2, Mezőkövesd –  FC Csákvár 3-0, Balmazújváros  – Zalaegerszegi TE 1-0,  FC Ajka – Kisvárda 0-1, Vác  FC – Soproni VSE 0-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!