Sport

2014.03.09. 15:45

Egy játszma megint megvolt

Dunaújváros - A 2013/2014. évi férfi röplabda-bajnokság elődöntőjének második összecsapásán hazai pályán vereséget szenvedett a Dunaferr Sportegyesület csapata.

Gróf András

Dunaferr SE _Gorter-Kecskemét RC
1:3 (-22, -19, 28, -25)

Dunaújváros, 100 néző. Vezette: Horváth, Farkas.

Dunaferr SE: Kecskeméti., Gebhardt N., Lukács, Blázsovics, Hatvany A., Banai, Gebhardt Á. (liberó). Csere: Szűcs, Hatvany Zs., Stefanovics. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

A találkozó elején elhúzott a vendégcsapat. Az újvárosiak becsülettel küzdöttek, de a végjátékban a rutinosabb ellenfél akarata érvényesült. Csoma nyitásaival nem bírtak a hazai játékosok.

A második szett is hasonlóan alakult, mint az első. A harmadik játékrészben a kecskemétiek elhitték, hogy már megnyerték a találkozót, de az újvárosiak maratoni csatában szépíteni tudtak. A negedik szett elején megsérült Kecskeméti, aki helyett Hatvanyi Zsolt lépett pályára. Ebben a játszmában is a hajrában elkövetett hibák döntöttek.

Az egyik fél három győzelméig tartó párharc jelenlegi állása 2-0 a Gorter-Kecskemét RC javára.

Tomanóczy Tibor: - Le a kalappal a játékosaim előtt, hiszen végig egyenrangú partnerei voltunk a Magyar Kupa győztes kecskemétieknek. Ebből lehet önbizalmat meríteni az elkövetkező mérkőzésekre. A mérkőzés legjobbjának járó különdíjat, amit a Decathlon ajánlott fel Blázsovics kapta.

Szasa Nedeljkovics, a kecskemétiek edzője: - A mai napon azt lehet mondani, jobban játszott a csapat, mint az előző, hazai mérkőzésen. Tudni kell azonban, hogy kemény, erős edzéseken vagyunk túl, ami kihat a játékunkra, azonban szeretnénk minél jobban felkészülni a ránk váró, következő mérkőzésekre. Az is az igazsághoz tartozik, hogy nem igazán fekszik nekünk a Dunaferr játéka, így meg kellett küzdenünk a győzelemért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!