Sport

2013.11.17. 18:15

Az Acélbikák legyőzték a listavezető Brassót

A pénteki, Miskolctól elszenvedett vereség után vasárnap este ismét hazai pályán játszott a Dab.Docler jégkorongcsapata, az ellenfél a Brassó volt.

Gallai Péter

Az erdélyi csapat a tabella élén áll, igaz, több meccset játszott a dunaújvárosiaknál, akik a pénteki kudarcot szerették volna minél előbb feledtetni – ez sikerült is.

Dab.Docler – Brassó 3-2 (0-0, 2-0, 1-2)
Dab.Docler: Sevela – Huba 1, Jabornik, Ladányi (1), Gröschl, Peterdi – Lindgren 1, Hüffner, Hurtaj (1), Azari, Somogyi – Nagy R., Erdélyi (1), Szappanos 1, Pavuk, Papp V. – Hruby, Hegyi, Szabados, Kiss Á. Virág. Vezetőedző: Stephan Lundh.
Brassó: Polc – Wehrs (1), Antal, Saluga, Nagy, Petres – Mastaleriu, Molnár, Bonar, Hietamaki 1, Virág – Pysarenko, Péter (1), János, Zsók 1, Gliga – Dumitru, Imecs, Bálint, Péter, Márton. Vezetőedző: Greg Lindqvist.
Kiállítások: 22, illetve 26 perc.

Az első harmad gól nélkül telt el, ám a másodikban húsz másodperc után megszerezte a vezetést a Dab.Docler, az előny pedig kettőre hízott a játékrész végére.

A záró etapban a 44. és 49. percben is gólt tudott ütni a Brassó, de szerencsére Lindgren emberelőnyben megszerezte a harmadik dunaújvárosi találatot, ami később kiderült, egyben győzelmet is ért.

Az Acélbikák hétfőn 18 órakor a sereghajtó Újpest otthonában játszanak.

További vasárnapi eredmények: Újpest – Csíkszereda 3-5, Ferencváros – Érsekújvár 4-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!