Sport

2013.06.24. 18:19

Vízilabda Eb - Győzelemmel rajtoltak a lányok

Sikerrel rajtolt a masters vízilabda Európa-bajnokságon a Kis-Primász Ágnessel felálló magyar csapat. A hétfői nyitónapon az olaszokat győzték le a hölgyek.

Gallai Péter

A Margitszigeten hatvankét csapat részvételével rajtolt el a LEN égisze alatt zajló kontinenstorna. A harminc-harmincöt éves hölgyek mezőnyében a Sunday Girls  együttesében, több korábbi világbajnok válogatott társaságában szerepel a dunaújvárosi Kis-Primász Ágnes, aki csapatával ma az olasz Argentario ellen szállt medencébe. A magyarok, Ági két góljának is köszönhetően, 9-4-re nyertek.

A DF-Mex Motors szakosztályvezetője és edzője így értékelt:  - Amikor megláttam az ellenfelet, visszajött a régi drukk. Szerencsére megúsztuk az esőt,  nagyon jó hangulat volt az uszodában, remekül éreztem magam. Az olaszok ellen szorosabb meccsre számítottam. Sajnos kedden és szerdán, a Honvéd és a brit gárda ellen nem tudok itt lenni, mert Dunaújvárosban a 98-as válogatott edzőtáborát irányítjuk, de az elődöntőre és a fináléra visszatérek, mert mi más, Eb-aranyérmes szeretnék lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!