Sport

2011.07.22. 02:29

Eredményes tavaszra számítottak

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Városi Sportiskola labdarúgócsapatai négy korosztályban szerepeltek a nemrég befejeződött bajnokságokban.

Agárdy Csaba

U13

- Csapatunk az őszi szezon után úgy kezdte a tavaszit, hogy megpróbálja a jó játékot eredményességgel párosítani, és előrébb kell lépni a tabellán. Jól kezdtük a tavaszt, ám nem tudtuk állandósítani a jó és az eredményes játékunkat. Sok volt a játékosok részéről a mérkőzésekről való hiányzás, ezért sokszor kellett felforgatott csapattal vagy létszámhiányosan felvenni a versenyt az ellenfeleinkkel. Ráadásul a helyzetkihasználásunk nem sokat javult az őszhöz képest. Az egész évet tekintve elmondható, bár kevesen vagyunk, sok az ügyes, tehetséges gyerekünk. Sajnos ez nem mutatkozott meg a mérkőzéseken, ugyanis a csapat zöme rossz versenyzőtípus, illetve mentálisan nem túl erős. Ráadásul fizikálisan is elmaradtunk a korosztály átlagától. További problémát okozott a kiskamasz korral járó magaviseleti, hozzáállásbeli problémák megoldatlansága, sok helyen a családi nevelés hiánya - értékelt Sárai György.

A DVSI csapata: Bakos Roland, Barócsai Bence, Cisló Bence, Csala Dávid, Dicső Dominik, Hercsik Ádám, Holentóner Edvin, Juhász Gábor, Kozma Ádám, Matkovics Milán, Molnár Márton, Szabó Kristóf, Szalai Zsolt, Torma Kristóf, Tóth Dániel, Tóth Miklós, Varga Gergő, Vágó Balázs.

A DVSI 14. lett, a 30 mérkőzésen 4 győzelem, 4 döntetlen, 22 vereség, 16 pont volt a mérlege.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!