Sport

2011.05.02. 02:28

Bravúros fordítás

Sárszentmiklós - A Fejér megyei Femol 97 első osztályú labdarúgó-bajnokság huszonnegyedik fordulójában idegenben lépett pályára a baracsi együttes.

Gróf András

Baracs: Tóth N. - Timkó, Horváth G., Beszedics (Sebestyén), Mészáros - Horváth D., Bartók S. (Csanaki), Prókai, Éliás - Ivacs, Právics (Balogh D.) Edző: Horváth Zoltán.

Az első perceket átaludták a vendégek. A harmadik percben a hazaiak a félpályáról íveltek egy szabadrúgást a kapu elé, az első lövést még Tóth N. hárította, de az ismétlést már belőtték. Négy perccel később már 2-0 volt az eredmény: egy szélről beívelt labdát kotortak a hazaiak a rövid sarokba. Ekkor magához tért a Baracs gárdája. A 18. percben Ivacs bal oldalon betört a tizenhatoson belülre, ahol buktatták. A büntetőt a sértett magabiztosan értékesítette (1-2). A harmincnegyedik minutumban egyenlítettek a vendégek. Ivacs lefutotta a sárszentmiklósi védelmet, majd a kapus hasa alatt a hálóba gurított (2-2).

A szünet után tizenhárom perccel egy bedobást követően Právics ollózva középre ívelte a labdát, amelyre az ötösön jókor érkezett Mészáros, és a hálóba bólintott (2-3). A hátralévő időben óriási küzdelem folyt a pályán, mindkét kapu előtt adódtak ziccerek. A hazaiak pontrúgásai rendre veszélyt jelentettek, de a baracsiak kapusa remek napot fogott ki, és ez idegenbeli győzelmet eredményezett.

Horváth Zoltán, a baracsiak edzője:

- Rossz szokásunk szerint állva maradtunk az összecsapás elején, de óriási akarattal fordítani tudtunk. Az egész csapat remekül küzdött, de közülük is kiemelkedett Tóth Norbert, aki nálam tizenegyesre védett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!