Sport

2010.09.29. 02:26

Gyenge végjáték

Címkék#floorball

Dunaújváros - Az OB I-es bajnokság harmadik fordulójában hazai pályán szenvedett vereséget a Dunaújvárosi Főiskola-Rudas Floorball Team, pedig az utolsó harmad előtt még náluk volt az előny.

Gróf András

DF-RFT: Kiss B., Bozor (kapus), Oberna, Mitli (01), Jadlószki, Sivák, Gutenkunst, Juhász (10), Kiss P. (30), Kiss T., Kovács (21), Szabadi, Szabó Gy. (01), Nagy G., Pász (02), Szekeres. Edző: Horváth István.

A két csapat többször is találkozott már egymással, és legtöbbször a budapestiek győztek, de a legutóbbi barátságos mérkőzésen az újvárosiak nyertek, így bíztak a jó eredményben. A gyémántok kezdtek jobban, és tíz perc alatt kétgólos előnyre tettek szert. Ezt követően a hazaiak is felvették a ritmust. A védelem rengeteg labdát szerzett, meghiúsítva ezzel az ellenfél támadásait. Egy szabadütést követően Kovács ért el gólt, míg a mérkőzésen végig remeklő Kiss Péter Pász hosszú passzát tette finoman a kapus keze alatt a hálóba. A lendület a második harmad elején is tovább tartott. Juhász lőtt hatalmas gólt levegőben, de Kovács és Kiss P. is hozta a kötelezőt. Ezután viszont hamar egygólosra csökkent az előny, kétszer is mellényúltak a hazaiak, ráadásul büntetőt is hibáztak. A záróharmad a Diamonds-nak kedvezett. Hamar kiegyenlítettek, majd a vezetést is megszerezték. A kiállítások száma egyre csak nőtt, ráadásul ismét kimaradt egy hazai büntető. Ezek az események erősen negatívan hatottak a vörös mezesek játékára. Emberelőnyből is gólt kaptak, létszámbeli hátrányukat pedig a vendégek kíméletlenül kihasználták. A befejezés előtt hét perccel ugyan még sikerült az egyenlítés, de egy emberhátrányos helyzetet követő távoli találattal a Diamonds lett a találkozó győztese.

Összességében látványos, gólgazdag összecsapást láthattak a nézők, amit a szerencsésebb vendégeknek sikerült megnyerniük. A kiállításokkal tarkított utolsó harmadban fordítottak a vendégek

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!