Sport

2010.05.20. 02:27

Kiválóan játszottak

Dunaújváros - Utolsó hazai fellépésén vett részt tegnap az aranyéremért vívott rájátszásban a Dunaferr SE ifjúsági férfikézilabda-csapata. Az ellenfél a Tisza Volán volt. Színvonalas, remek kézilabdával hagyták állva a Tisza Volán csapatát

Gallai Péter

- Mivel már eleve halasztott meccset pótolunk, nem volt lehetőség megint eltolni egy másik időpontra a találkozót. A hiányzókat úgy pótoljuk, hogy Imre Vilmos elengedte a felnőttcsapattól Morva Zoltánékat erre az összecsapásra - fogalmazott a szerdai találkozó előtt György László.

Dunaferr - Szeged 37-22 (21-8) A Dunaferr összeállítása: REPORTH - Pásztor 6, Németh 6, KUZMICHEV 5, Benmiloud 3, MORVA 4, SZEPESI 9. Csere: Kovács (kapus), Kiss 1, Gál 3, Takács, Vékony, Nyitrai, Tóth. Edző: György László.

A találkozó első félidejében már jelentős előnyt szerzett a dunaújvárosi gárda. Az agresszív, kemény védekezésnek köszönhetően a megszerzett labdákkal lerohanta a szegedi együttest. Fordulást követően sem változott a helyzet, csak annyiban, hogy a vendégek védekezést váltottak, és már nehezebb volt a falukat áttörni. De a végére így is megmaradt a nagy különbség. György mester a második játékrészben a cseréknek is adhatott lehetőséget a játékra. A hazai srácok nagyszerűen, színvonalasan kézilabdáztak.

György László: - Ezzel a győzelemmel elértük a célunkat. De az ezüstérem megszerzéséhez az is kell, hogy a PLER legyőzze a Veszprémet, s ha ez nem sikerül, akkor nekünk a PLER otthonában nyerni kell. Ez nem lesz könnyű, de győzni megyünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!