Sport

2009.03.16. 03:29

Nyerni akartak, de ezúttal nem sikerült

<strong>Dunaújváros</strong> - Hazai pályán vereséget szenvedett a Dunaferr Sportegyesület röplabdacsapata az férfi NB I Liga középszakaszában a Kecskeméti RC gárdájától.

Gróf András

Dunaferr SE: Herczeg, Tóth A., Bokor G., Bokor E., Lukács, Engyel (libero). Csere: Hatvany A., Kovács S. Veztőedző: Ruffing Péter.

Az első játszmában sokat hibázott a dunaújvárosi együttes, több mint tíz ki nem kényszerített hibát vétett, aminek nem is lehetett más a következménye, mint biztos vendégvezetés. A második szett az első ellentéte volt. Ekkor jól működött az újvárosiak védekezése, eredményesen sáncoltak. Hatvanyi Attila pontjával zárult ez a játszma. A harmadik szettben sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok. A hazaiak mestere 11-13-nál időt kért, ami hatásosnak bizonyult, mert átvették a vezetést a dunaújvárosiak. Izgalmas végjátékban azonban a kecskemétieknek sikerült megnyerniük a játszmát, egy látványos befejező ponttal. A negyedik játékrész is izgalmasan alakult. Már négy ponttal is vezetett a vendégcsapat, de a Dunaferr egyenlíteni tudott, sőt, a vezetést is átvette. Az alföldiek játéka azonban nem esett szét, aminek köszönhetően a döntő pillanatokban jó megoldásokat választva, megnyerték a mérkőzést. A Dunaferr ma a somogyi megyeszékhelyre utazik, ahol a Kométa-Kaposvárral méri össze tudását.

Ruffing Péter: - A mérkőzés pozitívuma, hogy a hétközbeni betegsége után Bokor Gábor pályára tudott lépni. Örülök annak is, hogy az utóbbi időszakhoz viszonyítva valamelyest javult a csapat játéka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!