Sport

2009.01.05. 03:28

Lapzártás jégkorong-meccsek

<strong>Dunaújváros</strong> - A DAB jégkorongozói pénteken lapzártánk után az Alba Volán II otthonában játszottak, és a MOL Liga meccset 10-1-re nyerték. Tegnap ismét lapzártánk után játszott a DAB.

Agárdy Csaba

Alba Volán: Becze - Barabás, Maklári, Fekti B., Fekete Sz., Fodor 1 - Bedő, Szűcs, Hajós (1), Tóth A., Farkas T., Borostyán, Ozsváth, Somos, Kovács V., Bíró, Dósa, Meretei, Reiter. Edző: Kóger István.

DAB: Racko - Tőkési (1), Erdélyi (1), Azari 3 (2), Galanisz 2 (2), Kiss Á. 2 (1) - Hegyi (2), Pozsgai (1), Peterdi, Szilassy, Papp V. - Orbán, Holló, Misal 1 (1), Hinks 2 (1), Mestyán (1) - Horváth G., Jonkl. Edző: J. P. MacCallum.

Az első csatársor remekül termelt, hiszen összesen tizenkét pontot gyűjtött. Szerencsére nemcsak a kis Volán ellen eredményes az Azari-Galanisz-Kiss Ákos triumvirátus , már mindhárman az első húszban vannak a MOL Liga kanadai táblázatán. Galanisz harminchét ponttal a kilencedik, Azari harmincöttel a tizenötödik, Kiss harminchárommal a tizenkilencedik. Ami még lényeges: az első húszban rajtuk kívül csak öten szerepelnek azok közül, akik a magyar válogatottnál is szóba kerülhetnek, a többiek légiósok, erdélyiek, vagy románok.

A DAB. Docler tegnap a Ferencvárost fogadta, de a mérkőzés 19 órakor kezdődött, így lapzártánk után fejeződött be. A találkozóról holnap olvashatnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!