Sport

2007.10.27. 02:29

Játékvezetőknek tartottak vizsgát

Dunaújváros (gp) - A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében, Nikolényi Ágnes vezetésével idén is indult játékvezetői tanfolyam, amelynek gyako ...

Gallai Péter

Dunaújváros (gp) - A Fejér Megyei Kézilabda Szövetség szervezésében, Nikolényi Ágnes vezetésével idén is indult játékvezetői tanfolyam, amelynek gyakorlati vizsgáját nemrégiben rendezték meg Dunaújvárosban. Az elméleti képzés tíz héten át tartott, majd a jelölteket éles helyzetben is kipóbálták. Ehhez a DAC NB II-es női és a regionális bajnokságban vitézkedő férfi együttese nyújtott segítséget, mindkét gárda a REBISZ csapataival játszott. Az öt páros felváltva vezette a talákozókat, akiket Rózsa László vizsgáztatott. Az öt páros - Vargáné Bokros Melinda-Fazekas Krisztina, Horváth Gergely-Németh Miklós, Krizsán Brigitta-Polgár Csaba, Kovács János-Szabó György, Kovács Anikó-Hegedűs Árpád - közül mindenki sikeresen levizsgázott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!