Sport

2007.07.06. 02:25

Végül a törpék nyertek

Szeged (kj) - Szegeden rendezték meg június utolsó hétvégéjén a sporthorgászok Országos Klubcsapat Bajnokságát, ahol a Dunaferr Horgászegyesület versenycsapata is érdekelt volt.

Szabó Szabolcs

Nagy halakra vadásztak, de a siker elmaradt - hiába is kockáztattak A kétnapos viadalra a többi együttestől eltérő taktikát dolgozott ki Makrai Arnold csapatvezető, mely akár a végső sikerhez is elegendő lehetett volna. Sajnos a kockáztatás nem hozta meg teljesen a várt eredményt, így végül a mezőny hátsó felében végeztek a dunaújvárosiak. Az év legnagyobb megmérettetésére ezúttal is a világhírű magyar versenyhorgász sport legjobban felkészített, komoly támogatókkal rendelkező csapatai neveztek. Az együttesekben válogatott versenyzők sora szerepelt, köztük világbajnokok, Európa-bajnoki helyezettek, akik ellen csak a legjobb formájukat hozva, és némi szerencsével megtámogatva lett volna esélyük az újvárosi fiúknak. A versenyen aztán nem csak a nagy meleg, de a halak is alaposan megizzasztották a Galambos Sándor, Bognár Péter, Úrfi Tamás, Szákovics Imre, Schaffer Károly összetételű együttest. Az első napon Szákovicsnak ment legjobban a horgászat, s másnap is ismét ő teljesített legjobban, szenzációs horgászattal megnyerte szektorát, és ezzel új pályacsúcsot ért el. A többieknek is volt lehetőségük arra, hogy komoly halakat fogjanak, és némi szerencsével akár dobogó közelébe is érhettek volna Makraiék. Végül nem sikerült az előrelépés. A halak mellett a nagy meleggel is küzdeni kellett Szeged (kj) - Szegeden rendezték meg június utolsó hétvégéjén a sporthorgászok Országos Klubcsapat Bajnokságát, ahol a Dunaferr Horgászegyesület versenycsapata is érdekelt volt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!