Rendőrségi

2013.06.21. 07:04

Megverték a 73-as trolibusz sofőrjét

Megverték a 73-as trolibusz sofőrjét a járat VII. kerületi, Király utcai megállójában, a járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett.

MTI

A szerda este történt esetről a BKV Zrt. pénteken tájékoztatta az MTI-t. A közlemény szerint a Király utcai megállóban egy ismeretlen férfi szállt fel a trolibuszra gyermekével és jegyet szeretett volna vásárolni a sofőrnél. Mindössze néhány megállót akart utazni, ezért sokallta a 450 forintos díjat és szakaszjegyet kívánt váltani.

A trolibusz vezetője nem tudott ilyen jegyet adni, de azt sem engedte, hogy ingyen utazzanak tovább. A férfi először szóban, majd később többször fizikailag is bántalmazta sofőrt, a járművezető könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ügyben rendőrségi eljárás indult. A BKV a közleményében felhívta a figyelmet arra, hogy a járművezetőknél csak vonaljegyet lehet venni; más típusú jegy vásárlására a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) jegy- és bérletpénztáraiban van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!