Rendőrségi

2012.10.07. 07:45

Kamu rendszám volt a Ladán

Éjszaka fél tizenkettőkor Baracska, Ország út és Csillag utca kereszteződésében vontak ellenőrzés alá a járőrök egy Lada típusú gépkocsit, amit egy 38 éves budapesti férfi vezetett. Az ellenőrzés során kiderült, hogy míg az autó forgalmi engedélyében barna szín van bejegyezve, addig az ellenőrzés alá vont gépkocsi színe fehér - közölte a rendőrség vasárnap reggel.

Dunaújvárosi Hírlap

Ezen túl az alvázba beütött, valamint az adattáblán szereplő alvázszám sem egyezett a forgalmi engedélybe bejegyzett alvázszámmal. A nyilvántartásban történt ellenőrzés során kiderült, hogy a motortérben található alvázszám egy másik rendszámú Ladához tartozik. A sofőr a helyszínen elmondta, hogy egy budapesti lakostól kapta kölcsön az autót, a rendszámcseréről nem volt tudomása. A rendőrök így őt előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók tanúként hallgatták ki az ügyben - tájékoztatott a megyei rendőrkapitányság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!