Rendőrségi

2012.08.09. 13:22

Dunaújvárosiakat állítottak elő egy rablás kapcsán - a rendőrség szemtanúkat keres

Bicske - Egy férfi három nyakláncot tépett ki egy nő nyakából. A tettes ezután autóba szállt, a kocsit később ellenőrizték a rendőrök, a benne ülőket pedig előállították.

duol.hu

Szolgálatot teljesítő rendőrtől kért segítséget egy idős asszony augusztus 8-án szerdán, 14.50 perckor Bicskén, a Kossuth és Kisfaludy utca kereszteződésénél. Az asszony elmondta, hogy ezt megelőzően egy számára ismeretlen férfi lépett hozzá az utcán, és egy mozdulattal leszakította a nyakában lévő három arany nyakláncot. Az így megszerzett értékekkel ezután egy közelben álló autóba szállt és elhajtott.

Az elkövető egy szürke színű Opellel távozott. Az autót azonosítói alapján az 1. számú főúton vonták ellenőrzés alá a rendőrök. A kocsiban három dunaújvárosi férfi ült, akiket előállítottak a bicskei járőrök.

A Bicskei Rendőrkapitányság tanúk jelentkezését várja az üggyel kapcsolatban.
A nyomozók kérik, aki látta a bűncselekményt és adatai még nem ismertek a nyomozást végző bicskei rendőrök előtt, az jelentkezzék a rendőrkapitányság Bicske, Kisfaludy u. 56. számú épületében személyesen, vagy telefonon a 22-566-020-as központi számon, illetve a 107-es, 112-es segélyhívó számok bármelyikén - kéri R. Szabó Ágnes megyei rendőrségi szóvivő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!