Rendőrségi

2011.01.22. 18:10

Baleset Kisújszállásnál

Debrecen - Továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil annak a 9 év körüli kislánynak az állapota, aki péntek este Kisújszállás közelében, a 4-es számú főúton történt balesetben sérült meg - mondta Lénárt Beáta, a debreceni Kenézy kórház sajtószóvivője szombaton az MTI érdeklődésére.

MTI

Tájékoztatása szerint az orvosok éjszaka többórás műtét során ellátták a tüdő zúzódásos, az arckoponya roncsolódásos, a bal felkar és a jobb alkar töréses sérülésit.
   
A kislányt szombat hajnalban súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban szállították át a Debreceni Egyetem orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC) gyermekklinikájának intenzív osztályára - tette hozzá a szóvivő, aki elmondta azt is, hogy a kislány édesapjának állapota - aki ugyanabban a balesetben sérült meg - továbbra is súlyos, de nem életveszélyes.
   
Az MTI érdeklődésére a gyermekklinika ügyeletes orvosa szombat este megerősítette, hogy a kislány továbbra is súlyos, életveszélyes, de stabil állapotban van.



A baleset előzményeiért kattintson!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!