Rendőrségi

2010.05.05. 12:26

Nőket zaklatott egy tűzoltó a diszkóban

Békéscsaba - Szemérem elleni erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy szeghalmi férfit. A tűzoltóság törzsőrmestere állítólag "randidroggal" itatta, majd molesztálta a bulizó lányokat.

MTI

A Békés Megyei Hírlap információi szerint a gyanúsított, a szeghalmi hivatásos tűzoltóság törzsőrmestere - aki szolgálaton kívül lemezlovasként is dolgozott - vasárnapra virradóra egy diszkóban molesztált két fiatal lányt.
   
Az érintettek azt mondták az újságnak, hogy a DJ becenevű férfi Gina nevű "randidroggal" itatta, majd fogdosta, molesztálta őket.
   
A klub tulajdonos-üzemeltetője úgy nyilatkozott, hogy amennyiben valóban megtörtént az eset, mindennemű kapcsolatot megszüntetnek a férfival. A helyi tűzoltóság parancsnoka azt közölte, hogy egy 32 éves kollégájuk hétfő reggel nem jelentkezett szolgálattételre.
   
Ha hivatalos tájékoztatást kapunk, úgy a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyról szóló jogszabályban rögzítetteknek megfelelően járunk el - mondta a Békés Megyei Hírlapnak Jakab Mihály alezredes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!