Púder Nélkül

2013.01.03. 21:18

Színpompás körmök 2013-ban is

Az új évben intsünk búcsút az unalmas francia körömnek, és válasszunk egy - vagy akár több - igazán trendi színt körmeink díszítéséhez!

Idén az sem baj, ha nem tudunk egy színt kiválasztani, kettő-, öt-, vagy akár tízféle színben is pompázhatnak körmeink, csak attól függ, mennyire vagyunk bevállalósak. Már csak azért is, mert a választás nem egyszerű.

- Csodálatos, élénk és vidám színek és árnyalatok közül tudunk már választani a gél lakkok terén: az egészen halvány rózsaszíntől a violán át a bordóig, a narancssárgától a türkizen át a Ferrari pirosig. És akkor még nem beszéltünk a lila árnyalatairól, és idei év titkos favoritja a smaragdzöld lesz. Csak ízlés és mentalitás kérdése, melyik mellett döntünk - mondta Steppán-Kovács Renáta kéz-és lábápoló, műkörömépítő.

 

 

Úgy döntöttem, 2013-ban kicsit bohókás körmökkel kezdem az évet. Én "csak" ötféle színt mertem bevállalni, de ígéretet tettem, hogy legközelebb mind a tíz körmöm különböző színben fog pompázni. A színek kiválasztásával nem lesz gond, hiszen olyan bő a választék, hogy akár a lábkörmeimre is jutna még belőlük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!