Púder Nélkül

2010.12.03. 09:21

Damu Roland januárig rosszfiú: megvan az új Várnagy Előd

Meghívásos castingon dőlt el, ki viszi tovább Várnagy Előd karakterét Damu Roland távozása után. A Jóban Rosszban új rosszfiúja a színházi berkekben jól ismert Szikszai Rémusz lesz, akit a nézők januártól láthatnak a képernyőn.

PLT

A színész már el is kezdett forgatni a TV2 sikersorozatának stábjával - értesült a Red Lemon Média.

A Jóban Rosszban rosszfiúja, Várnagy Előd mindenre képes. Az idei évben már-már rutinszerű gaztettei mellett képes volt saját apósát elrabolni és nem sok választotta el attól, hogy meg is ölje Pongrácz Pétert. Az egyre aljasabb Várnagyot Damu Roland távozása után új színész, Szikszai Rémusz kelti életre, akit a színházba járó közönség már jól ismerhet.

 

„A színházi munka után a Jóban Rosszban egy teljesen új kihívás lesz, de állok elébe. A sorozatot nem szoktam nézni, hiszen amikor adásba kerül, én általában színpadon állok. Anyósomtól azonban nagyjából képben vagyok a történettel, már felkészített Várnagy Előd szerepére.” – árulta el nevetve Szikszai Rémusz.

 

Damu Roland januárig látható a rosszfiú szerepében, a vele felvett jelenetek mind adásba kerülnek. Rémusz azonban már elkezdett forgatni a Jóban Rosszban díszleteiben.

„Jóval sűrűbbek lesznek a napjaim, a szövegtanulás valószínűleg éjszakai program lesz, de nem bánom. Nem jövök zavarba a kamerától, úgyhogy nagy baj nem történhet. Minden a gyakorlatban dől el, magam is kíváncsian várom, milyen lesz majd a forgatás.” – mondta a hamarosan Várnagy Előd bőrébe bújó színész, aki a színházi munkái mellett a Duna TV műsorvezetőjeként is dolgozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!