szponzorált tartalom

2020.03.17. 02:08

A szolárium csövek királynője

A szoláriumgépek változatossága néha úgy tűnik, végtelen. Azonban a szolárium igazi lelke a cső, melyek típusának jó megválasztásával kimagasló előnyökre tehetünk szert. Mielőtt belevágnánk, hogy melyek ezek, nézzük meg a szoláriumozás körüli kérdéseket.

Mesterséges barnulás körüli tévhitek

  • A minőségi barnulás: Mindig halljuk, hogy szolizni mértékkel és tudatosan szükséges. De mit is jelent ez? Az első szabály, hogy leégés nélkül szabad csak barnulni. Ez persze vonatkozik a napon és szoláriumban lévő barnulásra egyaránt. Ahhoz, hogy a szoláriumban ezt biztosítani tudjuk, mindenképp hallgassuk meg az ajánlást az adott géppel és csövekkel kapcsolatban. Ne akarjunk azonnal ragyogó barna bőrszínt, a kulcsszó a fokozatosság!
  • A szolárium kozmetikum: A krémezés is kiemelt kérdés, leginkább, hogy vele vagy nélküle szolizzunk? Mindenképp a szoláriumozáshoz fejlesztett krémeket ajánljuk, mert ezek fognak a szoláriummal kompatibilisen dolgozni, és segíteni a bőr barnulásán túl – krémtípustól függően – a hidratálást vagy épp az anti-aging hatást.
  • Mit tud egy kiváló szolárium cső?

    A Hollandimpex oldalán megtalálhatjuk ezt az exkluzív csövet, sok más kimagasló minőségű szoláriumcső társaságában. A kibocsátott piros fényének köszönhetően elősegíti a kollagén termelést a bőrben. Biopozitív hatásának köszönhetően a bőr feltöltődhet, hidratáltsága érezhető és a közérzetünk is jobb lehet.Barnító hatása is van ezeknek a csöveknek, bár alacsonyabb, mint egy szolárium lámpának. Azonban, ha a két típust vegyítjük, kivételes szoláriumozási élményre tehetünk szert, melyet kár lenne kihagyni.

    A Coffee Love CollaTan szolárium cső használata egyből rabul ejt már az első alkalom után!

    Stílusos szolicső exkluzív krém társaságában

    Van egy speciálisan ehhez a rendszerhez kialakított krémcsalád, mely még inkább segíti a piros fény csodás előnyeit, de közben a melanin termelést is fokozza, így a rendkívül szép barna színt is elősegíti.

    A szoláriumot helyesen megválasztva bőrünk, jókedvünk és közérzetünk számára is előnyösen tudjuk használni.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!