Azt mondják, átverték őket

2023.12.06. 10:47

Kínos: kiakadtak az MSZP-s politikusok a mikroadományok miatt

A szocialista politikusok szerint az ügyben érintett kollégáik jóhiszeműen, törvényesen jártak el, amikor aláírták a jegyzőkönyvet a 99 Mozgalom adománygyűjtésekor.

MW

Karácsony Gergely főpolgármester

Forrás: MTI

Fotó: Lakatos Péter

Kiakadtak az MSZP-ben és becsapva érzik magukat azután, hogy kiderült, visszaélhettek két munkatársuk nevével a 99 Mozgalom adománygyűjtése során – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek egy neve elhallgatását kérő szocialista politikus. Olvasóink emlékezhetnek: a főpolgármester által alapított egyesület ügyében az adóhatóság költségvetési csalás, pénzmosás és hamis magánokirat felhasználásának gyanújával nyomoz, és Karácsony két bizalmasánál is házkutatást tartottak már.

Az MSZP aktivistáit a mozgalom bűnügyével összefüggésben tanúként hallgatták meg, ők pedig azt állították, hogy a fellelhető tíz jegyzőkönyvből mindössze egyet írtak alá, hiába szerepel az összesen a nevük. 

Márpedig ez azt jelenti, hogy valakik az adománygyűjtő ládák tíz okiratából kilencet meghamisíthattak.

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó, neve elhallgatását kérő MSZP-s politikus szerint kollégáik a törvényeket betartva, jóhiszeműen jártak el, ennélfogva a sajtóban megjelent információk a pártban nagy felháborodást keltettek. 

Átvertek minket!

– szögezte le a lapnak a forrás.

A cikk folytatása IDE KATTINTVA olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában