Riasztás

2023.06.30. 12:55

Figyelem: adathalász támadás érte a Szerencsejáték Zrt. játékosait

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy egyes esetekben jelszavak megszerzésével illetéktelenek beléptek szerencsejatek.hu/tippmixpro.hu fiókokba, emiatt az érintett fiókokat a Társaság azonnal zárolta. Az érintetteket a Szerencsejáték Zrt. mai nap folyamán tájékoztatja – írta a lapunkhoz ma eljutottatott közleményében a Szerencsejáték Zrt.

MW

Az utóbbi években világszerte megnövekedett az adathalász támadások száma

Forrás: Shutterstock

Aa vállalat hangsúlyozza,

a legfontosabb lépés, amit ezek a játékosok megtehetnek, hogy módosítják jelszavaikat. 

Arra kérik az érintetteket, hogy amennyiben továbbra sem tudnak belépni fiókjukba, vegyék fel a kapcsolatot a Szerencsejáték Zrt. ügyfélszolgálatával, amit a +36 1 201 0580 telefonszám tárcsázásval tehetnek meg.

Az utóbbi években világszerte megnövekedett az adathalász támadások száma, a csalók a személyes adatok, köztük jelszavak felhasználásával komoly anyagi károkat is okozhatnak az óvatlan internetezőknek. A Szerencsejáték Zrt. kiemelt figyelmet fordít ezen támadások, csalások megelőzésére, és többször felhívta játékosai figyelmét is ezekre az esetekre. A mostani ügyben a Szerencsejáték Zrt. a szükséges informatikai, biztonsági és jogi intézkedéseket megtette – hangsúlyozza a közlemény.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában