Ország-világ

2021.02.14. 13:26

Kásler Miklós: az ajtóm mindig és mindenki előtt nyitva áll

A miniszter a vagdalkozásokban nem kíván részt venni, de nyitottságán nem akar változtatni, mert közös erővel könnyebb lenne a járvány elleni küzdelem.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának vezetője a hétfőn kezdődő tavaszi parlamenti ülésszak előtt arról írt Facebook bejegyzésében, hogy a koronavírus újabb mutációi óvatosságra intenek bennünket. Ennek ellenére a nyitásról heves pártpolitikai viták folynak.

Bejegyzésében a miniszter ismételten kijelenti, hogy az építő javaslatok tekintetében az ajtaja mindig és mindenki előtt nyitva áll. A felkínált lehetőséggel azonban a kritikus hangok mindeddig egyáltalán nem kívántak élni. A miniszter továbbá leszögezi, hogy a kritikus hangok, a valóság helyett csak a szó és számmágia pástján szerettek volna nyerni.

Kásler Miklós bejegyzésében rámutat, hogy a nyitottságán a továbbiakban sem kíván változtatni és az ajtó továbbra is mindenki előtt nyitva áll, ugyanis közös erővel könnyebb lenne a küzdelem.

A bejegyzését a miniszter azzal zárja, hogy a kormány elleni nemtelen, sehova nem vezető ellenzéki vagdalkozásokban továbbra sem kíván részt venni. Ugyanakkor egyértelművé tette, hogyha kell, akkor nélkülük is sikerrel fogják megvívni ezt a harcot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában