Vigyázzunk egymásra!

2020.11.08. 12:30

Kásler Miklós: számíthatunk a magyar egészségügyre! (videó)

Egész életemet a magyar egészségügyben töltöttem, ismerem annak teljesítőképességét, az orvosok és nővérek szakmai tudását, lelkiismeretességét és meg vagyok róla győződve, hogy számíthatunk rájuk a legnehezebb helyzetben is – mondta az emberi erőforrások minisztere az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet Covid-osztályán rögzített videóban.

Kásler Miklós felhívta a figyelmet, hogy hónapokon belül meglesz a vakcina, de egymással is törődni fogunk a járvány alatt.

A videóban megszólaló intenzív szakápoló rámutat, hogy a világjárvány valóságát a különböző fájdalmakkal beérkező betegek és az ápolásuk során átélt lelki megpróbáltatások adják.

Kásler Miklós végezetül leszögezte, hogy bár a járvány jelenleg eszkalálódik a világban, de abban az esetben, ha mindenki fegyelmezetten viselkedik, érzékeli azt, hogy nem csak a saját egészségét és életét, hanem a szerettei és honfitársai életét is a saját kezében tartja, akkor túl fogunk jutni a járványon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában