megvan a következmény

2021.11.10. 14:20

Kitiltották a rajtrácsról a hírességek testőreit a Forma-1-ben a Brundle-ügy miatt

A jövőben nem mehetnek fel a Forma-1-es futamok előtt a rajtrácsra a hírességeket kísérő testőrök, miután Martin Brundle exversenyző és kommentátor összetűzésbe keveredett az egyikükkel az októberi Egyesült Államok Nagydíján.

US rapper Megan Thee Stallion looks at the media in the pit lane before the Formula One United States Grand Prix at the Circuit of The Americas in Austin, Texas, on October 24, 2021. (Photo by Darron Cummings / POOL / AFP)

Forrás: Pool/AFP

Fotó: Darron Cummings

A 62 éves Brundle, a Sky televízió riportereként az austini verseny rajtja előtt a szokásos interjúit készítette a rajtrácson, amikor megpróbálta megszólaltatni Megan Thee Stallion amerikai rappert.

A brit expilóta meg akarta kérdezni az előadóművészt arról, hogy kinek szurkol, amikor Stallion egyik testőre rászólt, hogy ezt nem teheti meg. „Dehogynem, mert már meg is tettem” – válaszolt Brundle.

Az incidens következményeként a Reuters hírügynökségnek szerdán nyilatkozó, Forma-1-hez közeli forrás arról számolt be, hogy a továbbiakban a korlátozott férőhely, valamint a koronavírus-járvány elleni intézkedések miatt testőrök nem mehetnek majd fel a rajtrácsra, de a hírességeket nem kötelezik arra, hogy interjúkat adjanak.

Brundle már kedden, a Twitter-oldalán tisztázta a helyzetet saját szempontjából: „A félreértések elkerülése végett szeretném közölni, nem érdekel, hogy ki látogatja az F1-es rajtrácsot, sőt, minél többen, annál jobb. Beszélhetnek velem, figyelmen kívül hagyhatnak, lökdöshetnek, integethetnek, csinálhatnak bármit, ami jólesik. Az egyetlen kérésem az, hogy szívják magukba a hangulatot és élvezzék a kiváltságos helyzetet. Én semmilyen módosítást nem kértem a rajtrács-protokollal összefüggésben”.

Borítókép: Megan Thee Stallion amerikai rapper

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában