Krimi

2023.05.21. 12:00

„Kapni fog egy koporsót a kis nyomi” – volt párja szerint nem szerette a kisfiát az olaszországi gyilkos, Katalin

Norbert szerint az asszony bosszúból ölte meg közös gyermeküket.

MW

Illusztráció: Shutterstock

Fotó: lisyl

Bradács Katalin 2021 őszén horrorfilmbe illő módon végzett kisfiával, Alexszel. Az asszony – aki azért hurcolta el Magyarországról a fiát, mert a gyermeket a bíróság ideiglenesen az apánál, Juhász Norbertnél helyezte el, ő azonban ebbe nem nyugodott bele – halálra késelte a kétéves fiúcskát, a holttestet lefotózta, hogy elküldje az ismerőseinek, majd egy élelmiszer-áruház futószalagjára fektette. Katalin Olaszországban zajló pere a végéhez közeledik, napokon belül kimondják az ítéletet.

A gyermekét gyászoló Norbert szerint Katalin védői hiába próbálják elhitetni az olasz bírósággal, hogy védencük nem beszámítható, az asszony nagyon is tudatosan viselkedik és viselkedett a gyermekgyilkosság idején is.

„Tény, hogy van némi elmezavara, de ez semmi esetre sem olyan súlyú, aminek hatására ne lenne tisztában tettei következtével. Erre utal, hogy miután a fiamat halálra késelte, a gyilkos eszközt megtisztította” – mondta a Ripost cikke szerint Norbert, hozzátéve: úgy véli, Katalin régóta készült arra, hogy Alexet Olaszországba vigye. Mindezt arra alapozza, hogy a nőt korábban még az sem tartotta vissza, hogy okiratot hamisítson. 

Körülbelül egy évvel a szökés előtt Katalin a kormányablaknál úgy nyújtotta be Alex személyiigazolvány-igénylőlapját, hogy engem meg sem kérdezett, hanem egyszerűen aláírta helyettem. Természetesen ebből büntetőügy is lett okirat-hamisítás miatt, de megúszta feltételes ügyészi felfüggesztéssel

– árulta el a férfi.

Forrás: Ripost

Az ügyészi felfüggesztésre a jog akkor biztosít lehetőséget, ha az eljárás olyan bűncselekmény miatt van folyamatban, amelyre a törvény háromévi (különös méltánylást érdemlő esetben ötévi) szabadságvesztésnél nem súlyosabb büntetés kiszabását rendeli és a bűncselekmény jellegére, az elkövetés módjára és a gyanúsított személyére tekintettel a feltételes ügyészi felfüggesztéstől a gyanúsított magatartásának kedvező változása várható.

Norbert szerint az asszony bosszúból ölte meg közös gyermeküket, akit valójában soha nem is szeretett.

Azt kell mondanom, hogy Katalin megfontolt és aljas, ráadásul egyáltalán nem is szerette a fiunkat. Tetteit az is motiválta, hogy rajtam bosszút álljon. Idegesítette, hogy Alex gyakran volt beteg, ezért úgy beszélt róla, hogy a »kis nyomi«. Megesett, hogy azt mondta a saját fiunkról, hogy »kapni fog egy fehér koporsót, és kész«!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!